IT Вакансії

Співбесіда з JavaScript  300+ запитань для Junior, Middle, Senior

Наведіть приклад використання завантажувальників / бандлерів модулів.137.У чому полягає різниця між git merge і git rebase? Назвіть основні правила, способи вирішення конфліктів і суперечок під час його проведення. 150.Які та коли БД краще використовувати? 152.Коли і які рівні ізоляції транзакцій можна використовувати? 153.Як у популярних РСУБД реалізовані принципи ACID (SQL Server, PostgreSQL тощо)? 154.Чи доводилося оптимізувати запит в БД?

співбесіда frontend engineer

Ну ще можливо те, що можна положить в память файл розміром в гб одним махом, але таке може трапитись і із звичайним byte[]. Тут вже грає роль «унікальність» ходу думки розробника. Junior-спеціалістам краще більше часу приділяти підвищенню кваліфікації та навчанню.

Співбесіда з .NET. 150+ запитань для Junior, Middle, Senior

21.Якби ви вирішували, що додати в наступному релізі фреймворку, яка б фіча це була? 22.Чи писали кастомні декоратори? 23.Зробіть https://wizardsdev.com/ рев’ю коду та дати зауваження щодо архітектури. 24.Розкажіть, як би ви робили такі фічі. Опишіть архітектуру фічі в застосунку.

  • Не знаєте чогось — не соромтесь сказати про це, але спробуйте логічно зрозуміти, як це можна зробити.
  • Зворотний зв’язок від технічного фахівця з великим досвідом дає можливість «свіжим» поглядом ще раз подивитися на кандидата та знайти неочевидні проблеми, блокуючи моменти.
  • Фінальний етап наймання технічного фахівця — ще один колегіальний скрін кандидата.
  • Вкрай рекомендується це робити в тому випадку, якщо вони не проводили технічне інтерв’ю.
  • Навіть якісний прескрін та годинне CBI не гарантують гарний результат для наймаючого менеджера.
  • Для нового інтерв’юера важливий зворотний зв’язок від менеджера після перших співбесід, він допомагає прийти до загальних цінностей».
  • Він отримує скоркард з першими оцінками (4 або 5, якщо зустріч пройшла успішно).

Зворотний зв’язок від технічного фахівця з великим досвідом дає можливість «свіжим» поглядом ще раз подивитися на кандидата та знайти неочевидні проблеми, блокуючи моменти. На наступному етапі (у випадку з продуктовою компанією HURMA) технічний рекрутер відправляє інформацію щодо претендента безпосередньо Head of Engineering. Він отримує скоркард з першими оцінками (4 або 5, якщо зустріч пройшла успішно).

Співбесіда з QA. 250+ запитань для Junior, Middle, Senior

34.Як спроєктувати кластер на MongoDB? 35.Для чого використовують MongoDB Aggregation framework? «Гарною практикою вважається постійна доробка всієї воронки рекрутингу.

Тоді результат буде набагато ціннішим і для вас, і для компанії. Запорука успішного інтерв’ю — це «метч» із першої зустрічі. Щоби він відбувся, треба вміти представити себе з хорошого боку, але не намагатися здаватися кращим і сильнішим розробником, ніж ви є зараз. Оцінюються всі факти та визначається фінальний рейт в оффері.

Співбесіда з Python. 100+ запитань для Junior, Middle, Senior

Пам’ятайте, що ефективно підключати тимлідів на фінальному етапі перевірки кандидата. Вкрай рекомендується це робити front end вакансії в тому випадку, якщо вони не проводили технічне інтерв’ю. Так ми знижуємо ризик отримати «кота в мішку».

співбесіда frontend engineer

Крім того, кандидату приємно познайомитися з людиною, яка буде його безпосереднім керівником, якщо здобувач у майбутньому отримає оффер від компанії. Створювати ІТ-продукти можна на різних рівнях і вдосконалювати їх як зсередини, (backend), так і ззовні (frontend). «Частий запит від кандидатів — це менторинг та навчанням всередині компанії. Претенденти прагнуть, щоб їх буквально тикали носом у помилки.

React.js-, Front-end розробник

Якщо з мотиваторами, софт-скіллами та загальним досвідом немає ніяких проблем, кандидата рухають далі по воронці на етап технічного інтерв’ю. Головне на етапі попереднього скріну з’ясувати мету кандидата. Можливо, він просто прийшов подивитися яку зарплату йому запропонують не проявляє особливого інтересу до реальної роботи в компанії.

співбесіда frontend engineer

Наступний важливий етап роботи рекрутера — прескрініз кандидатом, який підходить під заявлені вимоги. На дзвінку потрбіно з’ясувати ключові мотиватори та перевірити софт-скілли frontend-розробника. Щоб створити сповіщення про вакансії для Frontend Engineer вакансій в Ukraine, увійдіть. Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел. Враховуйте запит тимлідів, актуальний стек, масштабування проєкту в майбутньому та плани щодо міграції з однієї технології на іншу.

Співбесіда — це завжди новий досвід і універсального шаблону, як її провести, немає. Ви зіткнетеся з чимось новими навіть на 40-му інтерв’ю та нервувати з цього приводу не варто. Насправді запитання на цьому етапі можуть бути абсолютно іншими. Тут усе залежить від позиції, досвіду самого кандидата, його поведінки, актуальних фреймворків, технологій. Універсального шаблону не існує. Просто тримай у голові, що для кожної технічної позиції буде свій набір вимог.

Натискаючи кнопку «Підписатися», ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися. Наступний матеріал готуємо про JavaScript. Якщо ви співбесідуєте фахівців різних рівнів на позицію JavaScript-розробника, пишіть на [email protected]. 146.Реалізуйте функцію знаходження перетину двох масивів.

Скоріше за все відповідь буде про сінглтон чи  якусь фабрику. Зустріти людину яка добре розуміє, що вона використовувала та для чого і залишається джуном, ну це трохи… Тут і старші трохи плутаються у свідченнях ))Я хочу сказати, що питання до джунів лежать більше у теоретичній площині ніж практичній. 1.Опишіть, як би ви реалізували калькулятор. Якщо знадобиться додати підтримку для римської системи числення, що будете робити?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *